Julen är på intågande.

Hej.
Det är måndag och om fem dagar är det julafton. På onsdag cyklar jag hem och behöver inte cykla tillbaka till kontoret förrän torsdagen efter. Välbehövlig ledighet med familjen, minst sagt.
Idag är Astrid på öppna förskolan med Nils, där trivs hon riktigt bra. Och igår kom Frida förbi för att sova över, hon är på väg till Sveg där hon ska fira jul, så mysigt att träffa henne. Min fina Frida.
Vi har haft en fin helg. I fredags tog i en promenad till centrum för att köpa lite julklappar och födelsedagspresenter. På kvällen år vi räkor och tittade på På spåret, så mysigt.
I lördags var det en lugn dag. Egentligen skulle vi på kalas för Elise som fyller två år men hon blev sjuk så det blev inställt. Istället tog jag en promenad med Astrid, bakade lite julgodis och bara slappade hemma. På kvällen åt vi god mat sedan tittade på film.
På söndagen kom Lina och Tyra över för att leka på förmiddagen, supermysig! På eftermiddag kom som sagt Frida, vi myste i soffan, åt risotto och tog något glas vin. Idag är jag faktiskt lite trött. Sov dåligt inatt och blev en tidig uppstigning.. Men ikväll blir det en uppfriskande springtur sen mys i soffan innan en (förhoppningsvis) hel natts sömn.

Kommentarer

Populära inlägg